Sunde opskrifter

Når jeg gik ind i en mithai (slik) butik med min Nani (bedstemor), var jeg altid så …

Da jeg gik ind i en mithai (slik) butik med min Nani (bedstemor), var jeg altid så fascineret af alle farverne på de indiske slik, jeg ville se udstillet. Jeg kan huske, at jeg ville vælge en af ​​hver farve og prøve dem alle sammen 😃 Jeg mindes min barndomsdag og alle de sjove tider, jeg havde med mine bedsteforældre, en særlig sød, der bringer gode minder frem, er Barfi. Her er mit sunde spin på Badam Barfi (Almond Barfi), det er så lækkert og går ikke på kompromis med smag eller tekstur! Jeg ville ønske, jeg kunne give et stykke til hver enkelt af jer, der læser dette, for at vide, hvor gode disse bliver 😃 Lavet med mandelmel, disse små stykker er proteinpakkede og glutenfrie! Jeg brugte jaggery til at bytte med hvidt sukker (deraf farven), det har en højere ernæringsprofil finish hvidt sukker, du kan erstatte den samme mængde med kokospalmesukker, males jeg ønskede, at smagen skulle være så autentisk som muligt. Barfi’en er afhængig af, at fedtet, der er naturligt til stede i mandler, forenes, mængden af ​​tilsat fedt holdes minimal, og ingen khoya (mælkefaststoffer) er nødvendig for den cremede tekstur. Swipe for trin-for-trin videoopskriften og den skrevne opskrift! Gem og del med en ven, der har en sød tand! 😃 Jeg vil meget gerne vide, om du prøver det! Bemærkninger: Du kan bruge mandelmælk og vegansk ghee/smør til at lave den, og For at køle, nedkøle eller fryse barfien forbliver den frisk i op til four uger, når den er frossen. Tjek reelhomeliving healthandfoodjunkie og idilsworld for mere traditionelle sunde søde sager! Det bliver lækkert!

Related Articles

Back to top button