Sunde opskrifter

Når du bruger et vidunderkorn, tilføjer du nogle vidunderlige fordele til dit helbred – her…

Når du bruger et vidunderkorn, tilføjer du nogle vidunderlige fordele til dit helbred – her er en længe ventet opskrift, Ragi Halwa! Jeg delte denne Halwa på mine historier for et par uger siden og ville perfektionere opskriften, så jeg kan dele den her. Jeg lavede denne Halwa til min svigerfar, der er diabetiker og er en, der nyder slik, så for at holde den søde trang i skak og hans helbred naked i skak, nåede denne halwa det helt rigtige 😃 Superkornet Ragi er lyserødt og låner denne farve til Halwa’en, når den blandes med andre ingredienser. Den er glutenfri, rig på fibre og er fantastisk til diabetikere og hjælper med at kontrollere blodsukkerniveauet og er fyldt med calcium 😃 Så her er den! En Halwa lavet eksklusivt for at passe til “godt for dig” kriterierne 😁 Swipe for Ragi Halwa opskriften, gem den, del den med en ven, der ville finde den nyttig, og lad mig vide, hvis du prøver opskriften! Bemærkninger: Jeg brugte Jaggery-pulver til det søde, du kan også tilføje kokossukker i stedet, males du kan erstatte det med et, der er anbefalet til dig. Få det til at erstatte mælken med et mejerifrit alternativ som mandelmælk og ghee med vegansk smør.

Related Articles

Back to top button