Sunde opskrifter

•Morgenmad• Leder du efter en morgenmad med lavt kulhydratindhold? Jeg har dig. Disse morgenmadsbel

•Morgenmad• Leder du efter en morgenmad med lavt kulhydratindhold? Jeg har dig. Disse morgenmads peberfrugter er perfekte og så velsmagende! Efter en samtale med min praktiserende læge er jeg begyndt at få en mindre portion kulhydrater til mine måltider for at forsøge at reducere mit indtag af dem. Så i stedet for min sædvanlige havregrød hver morgen har jeg fået frugt og yoghurt, males i dag ville jeg gerne forgrene mig lidt mere, da det er weekend, og jeg har mere tid om morgenen😄 her er opskriften!⬇️ INGREDIENSER: – 1 peber (en hvilken som helst farve) – 2 æg – Salt og peber – cheddarost – emmentalerost – cherrytomater – oregano – hvidløgsgranulat AT LAVE: – skær peberen i halve og fjern indersiden – læg dem på en bageplade og drys lidt salt over og peber ovenpå – sæt i ovnen ved 180°c i ca. 10min – hak tomaterne og riv eller skær osten i skiver – når peberfrugten er ude af ovnen, tilsættes cheddarost, æg, tomater og toppes med emmentaler ost, oregano og hvidløg. Gør dette i begge halvdele af peberfrugten. – bages i ovnen i ca 15 min. Tag mig hvis du prøver og jeg håber du nyder😋

Related Articles

15 Comments

  1. I’m not a fan of bell pepper except for the red! I think red bell peppers are so good. I could probably eat the yellow and orange ones if I have to. This looks delicious

Back to top button