Sunde opskrifter

Min yndlingsrørstegeopskrift er nedenfor! Sundt fedt er så vigtigt! Jeg plejede at …

Min yndlingsrørstegeopskrift er nedenfor! ✨😉 Sundt fedt er så vigtigt! Jeg plejede at være og er stadig bange for dem til tider, males jeg prøver mit bedste for at fjerne denne frygt fra min hjerne! Og det hjælper denne lækre røre-fry helt sikkert på det 😍 den er så sund, nærende og først og vigtigst LÆKKER! Selv min (meget ikke-veganske) søster sagde, at hun ville blive veganer, hvis hun kunne få det her hver dag 🙈😂 Jeg vil sige, at det er en forbandet god rating! 👌 🌱Tahini nudler stir-fry med tofu Skær tofu og grøntsager, kom i en pande og steg i et minut. Tilsæt derefter aminosyrer, tahini, sriracha og krydderier og rør det hele sammen ~ Jeg sværger til jer, det hele bliver cremet og smagfuldt ☺️✨ og så sundt.

Related Articles

Back to top button