Sunde opskrifter

Mig og تيتا EID 2012… sidste gang jeg besøgte PALESTINA. Hver gang jeg kigger tilbage…

Mig og تيتا EID 2012… sidste gang jeg besøgte PALESTINA🇵🇸. Hver gang jeg ser tilbage på disse billeder bliver jeg følelsesladet, fordi mine barndomsminder oversvømmer mig…at klatre i برقوق “blomme” træerne, plukke de bedste druer, du kan spise i verden direkte fra vinstokken i vores have, samle oliven fra de elskede oliventræer. . . Min bedstemor købte mig en pose gummier, hver gang hun besøgte Jerusalem, kunafaen fra Betlehem og rukab-is. Lyden af ​​athan, duften af ​​frisk falafel og كعك i luften. . . Jeg husker også følelsen af ​​at leve underneath en besættelse… at høre bomber om natten, checkpoints, frygt for, at settere stormer min by kun for at terrorisere, kugler på jorden og aldrig at vide, hvordan jeg kommer i skole, når de lukkede en ny vej . Vi har canine altid fundet en måde. . . I dag ligger Palæstina tungt på mit sind. Jeg kan ikke lade være med at tænke på alle dem, der begraver deres kære i dag i stedet for at fejre. Maintain dem venligst i dine bønner. Må Gud hjælpe alle dem i verden, der er undertrykt. Må sandheden og freden altid sejre. . . Eid Mubarak til alle mine muslimer, der fejrer ❤️

Related Articles

15 Comments

  1. MashaAllah and ulhumdo lil Allah you visited the Palestine . Allah Almighty always bless you and your family members aameen dear daughter 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

  2. الله يحفظكم يا رب وينعاد عليكم بالخير 😍

  3. You’re so beautiful MashaAllah look your outfit’s ❤️❤️❤️

  4. Thanks for sharing those special memories … I hope things do get better 🥰

Back to top button