Sunde opskrifter

Mexicansk inspireret nourish bowl i helt farver Denne skål var fantastisk! Jeg Lo…

Mexicansk inspireret nourish bowl i helt farver 💛💜 Denne skål var fantastisk! Jeg elsker rester btw, især BBQ-rester som grillet majs 😌💖 De laver de absolut bedste komponenter til nærende skåle og salater imo! Og jeg går helt op i at pifte mine nærende skåle op 😊 det er også første gang, jeg prøver refried bønner, og det var fantastisk, males købt i butikken og en lille smule for salt. Jeg tror, ​​jeg vil prøve at lave min egen. dEATs romersk salat Gul ærtefalafel fra gogreennordic Rester af ristede majs Refried beans Bagt lilla sød kartoffel En tilfældig cherrytomat Min ven var her og nu er min sociale energi drænet, jeg skal også sørge for at spise bedre nu. Jeg må indrømme, at jeg stadig ikke er den bedste til at være konsekvent med min mad, mens jeg har gæster. Det er noget, jeg gerne vil og skal arbejde videre med 😭💖 Nogle suggestions til, hvordan du bliver ved med at spise nok og være opmærksom på din mad, mens du har gæster over?

Related Articles

Back to top button