Sunde opskrifter

Mejerifri raffineret sukkerfri Oum ali. Ja, det er oum ali og ikke havregryn, typisk…

Mejerifri raffineret sukkerfri Oum ali. Ja det er oum ali og ikke havregryn 🤣Jeg nyder typisk ikke oum ali, da jeg synes det er for sødt og tungt, males jeg lavede denne lettere og sundere model med min søster og kan ikke få nok! . . Ingredienser: ✏️ three små plader butterdej ✏️ 2 dl mælk (jeg brugte mandelmælk) ✏️2,5 spsk sukker fordelt (jeg brugte rapadura) ✏️creme/kasha (jeg brugte en plantebaseret en fra spinneysdubai) ✏️1 dl flødeskum ( pisket kokosfløde) ✏️støv kanel (valgfrit) ✏️revet kokos ✏️rosiner ✏️valgfrit hakkede nødder (jeg brugte pekannødder) . . Tilberedning: 📝forvarm ovnen til 180°C/350F tilsæt til butterdej Pisk indtil de får stive toppe. Sørg for, at dette er nedkølet før, ellers virker det ikke. Alternativt kan du naked bruge piskefløde til en mejeriversion. 📝High med flere nødder, rosiner og revet kokos og bag i 15-20 minutter. God fornøjelse!

Related Articles

Back to top button