Sunde opskrifter

Mange af jer så mine historier om mine tekopper og bad om opskriften på…

Mange af jer så mine historier om mine tekopper og dangerous om opskriften på disse smørkager. De er ikke de sundeste småkager, males livet handler om stability lige 🙂 plus du spørger og jeg leverer 😊 NYD! . . Ingredienser ✏️250 g /2 dl mel ✏️100 g /0,5 dl sukker ✏️100 g /0,5 dl smør, usaltet, skåret i stykker ✏️1 æg ✏️1 tsk bagepulver. . Forberedelse: 📝Forvarm ovnen til 180°C/350F. Beklæd en bageplade med bagepapir og stil til aspect. 📝***thermomix-brugere: Kom mel, sukker, smør, æg og bagepulver i røreskålen og bland 20 sek./hastighed 6. ***nonthermomix: bland i hånden 📝Rul 1 spsk dej til en lille kugle, læg på forberedt bageplade og flad med en gaffel til en rund kikseform. Gentag og bag i 20 minutter (180°C/350F) eller indtil lys gylden. Opbevares i en lufttæt beholder.

Related Articles

15 Comments

  1. Looks good @linasfooddiaries 😍

Back to top button