Sunde opskrifter

Mælkefri pizza til frokost i dag ved hjælp af en utrolig 2-ingrediens dej (yes yo…

Mælkefri pizza til frokost i dag med en utrolig dej med 2 ingredienser (ja du læste rigtigt!). I fyre, det var helt ærligt så lækkert! Jeg behøvede ikke at vente på, at dejen hævede, og der var ikke brug for gær. Perfekt til mine travle mandage. . . Denne dejopskrift er fra min madveninde inspiredbysherin. Tjek hendes aspect for denne opskrift (du kan nemt finde den i hendes højdepunkter) og for så mange flere lækre opskrifter. Den mælkefri ost, jeg brugte, var vilife_foods. De har den bedste veganske ost, som jeg hidtil har prøvet.

Related Articles

15 Comments

  1. Your page is very beautiful and contains many distinctive recipes❤️👍i love it

  2. I missed the word dairy at first and got so excited for you that you got free pizza 🤣😂

Back to top button