Sunde opskrifter

Krispy plantain tallerken God lørdag gutter! Jeg håber, at alle har det godt…

🌱 Krispy plantain tallerken 🌱 God lørdag gutter! Jeg håber, at alle har det godt 🥰 har haft noget godt og varmt vejr her i Sverige, og jeg har tilbragt et par dage i halve ærmer, hvilket har været fantastisk 💖 I dag ville jeg fortælle jer om min første gang jeg spiste pisang 😂 for nylig prøvede det og dommen er, at de var gode, males ikke åndssvagt så… Sig mig, skal de være rigtig modne og næsten sorte på ydersiden for at være velsmagende? Fordi jeg valgte en gul, som jeg gik ud fra var den “perfekte” farve, males den viste sig at være lidt smagløs 😂 skulle jeg prøve det igen? IMIDLERTID! De andre komponenter i dette, nogle krydderier og lidt ketchup (tilsat senere) redder dette og gjorde det hele tremendous lækkert 😋✨ Krispy halsanskok “vegan filet” stykker og noget cremet og perfekt avo kan aldrig gå galt 🤤💖 Pas på gutter! Jeg kan ikke beskrive hvor meget du betyder for mig, hver kommentar lyser bogstaveligt talt min dag op 🥰

Related Articles

15 Comments

  1. You need green plantains not yellow ripe ones. Slice them about 1/2 inch thick Pan fry and as soon as they come out of pan smash it with the bottom of a cup or anything you smash shit with lol I’ve been known to use a hammer with tinfoil on it 🤣

Back to top button