Sunde opskrifter

Kommenter venligst dine foretrukne næringsskålskomponenter i kommentarerne! Min kærlighed f…

Kommenter venligst dine foretrukne næringsskålskomponenter i kommentarerne! Min kærlighed til nærende skåle vil aldrig aftage fyre! 🥰💖 Kunne bogstaveligt talt have dette hver eneste dag resten af ​​mit liv. 💜🌱dEATs:🌱💜 Ovnristede lilla sød kartoffel Rødbedefrikadeller fra kungmarkatta1983 (seriøst så god) Halvdelen af ​​en avocado toppet med næringsgær og citronpeber En tilfældig gul cherrytomat Det har sovet virkelig dårligt, for jeg har sovet rigtig dårligt sidst. Det er ingen problemer at gå i seng til tiden, males jeg har en tendens til at vågne kl. 04.00 ude af stand til at falde i søvn igen. Har også haft mærkelige drømme om at miste mine tænder. Ifølge online-kilder symboliserer den slags drømme, at du føler dig ude af kontrol. Dette er kun spekulationer, males jeg finder det interessant, da jeg kan se, hvordan dette passer til min scenario. Jeg har erstattet en masse gamle destruktive tankemønstre og restriktive tanker om mad på det seneste med constructive og faktisk komme et sted hen på min mentale sundhedsrejse 💖💪 og JA, jeg føler mig bange og ude af kontrol og lidt værre mentalt i nogle aspekter , males jeg bliver ved med at prøve. Så længe disse mareridt kun forbliver drømme, vil de ikke skade mig, og jeg bliver ved med dette, indtil sunde og venlige mønstre er min nye normalitet. Pas godt på gutter og husk at det tager tid at vænne sig til nye vaner, males det er muligt at ændre destruktive tankemønstre til venlige 🥺🌸

Related Articles

15 Comments

  1. Eating simple meals like this gives me peace of mind 💆🏻‍♀️💜

  2. yum! i love quinoa, sweet potatoes, avocado, chickpeas/hummus, and fun dressing/sauces like seseme ginger, peanut butter, or tahini!

Back to top button