Sunde opskrifter

Kokos-tahini stegt tofu opskrift nedenfor i dette indlæg! Nogle tips til at slappe af og…

✨Kokos-tahini stegt tofu opskrift nedenfor i dette indlæg!✨ Nogle suggestions til at slappe af og virkelig tage ind og nyde nuet og nuet? 💕😇 Jeg har følt mig stresset på det seneste. At føle mig stresset har tidligere været en kæmpe set off for mig til at begynde at slække på at passe ordentligt på mig selv og falde i uordnede tanker og vaner. Det er grunden til, at jeg virkelig vil gøre mit bedste nu for at brænde mig selv ordentligt og hvile i stedet. Alle suggestions til hvordan man håndterer stressede tider i stay er meget værdsat lige nu 🥺💕 Nu! Denne skål fortjener hendes øjeblik! Dette har helt sikkert været min favorit for nylig, og jeg er her for at dele opskriften på min nye afhængighed: Kokos-tahini stegt tofu 😍 (og den japanske søde kartoffel, jeg mener naked, se på hendes glødende ✨) 🌱Kokos-tahini stegt tofu🌱 En halv blok quick tofu 2 spsk kokosnødde aminosyrer 1 spsk tahini 1 tsk sriracha Paprikapulver Hvidløgspulver Mariner tofu eller naked pandesteg tofuen med det samme i denne blanding, indtil den er let sprød udenpå. Seriøst den mest perfekte ting gutter 🥰

Related Articles

15 Comments

  1. the tofu looks amazing!!! 😍 I’d always go less on my phone and find a new hobby to do! There’s a lot more to life than I realize ♥️

  2. also i find reading first thing in the morning and last thing before bed really helps me de-stress. Immersing myself into the world of a book helps to quieten my own thoughts 🥰🥰🥰

Back to top button