Sunde opskrifter

Jeg venter stadig på, hvordan mine afstemningsresultater ser ud fra i går aftes, men det ser ud…

Jeg venter stadig på, hvordan mine afstemningsresultater ser ud fra i går aftes, males det ser ud som *projiceret* 🤣 vi har muligvis en 50:50 probability for både easy måltider og snacks haha! Så her er det! En for alle dem, der vil have easy nemme og hurtige måltider – jeg bebrejder dig ikke 😂 Her er en 10 minutters repair til et lækkert frokost-/aftensmåltid! Det er min mors ingen løg-ingen tomat-ingen ingefær hvidløg Krydret Zucchini (corguette) karry, sæt det sammen med roti eller noget salat eller ris/bulgur aspect og du er sorteret 😃 Vidste du, at kogt Zucchini har højere niveauer af A-vitamin finish når ubehandlet? Swipe og gem! 💕 Som altid vil jeg rigtig gerne vide, om du prøver det! Tjek også venligst ud for denne opskrift! Bemærkninger: Serveres her med en aspect af fuld hvede, males du kan vælge en glutenfri aspect til dette lækre måltid!

Related Articles

15 Comments

  1. 𝗦𝗔𝗙𝗜𝗔 𝗠𝗔𝗡𝗦𝗢𝗢𝗥 | 𝗧𝗥𝗔𝗩𝗘𝗟 & 𝗙𝗢𝗢𝗗 siger:

    Loveee😍💖

Back to top button