Sunde opskrifter

Jeg ved, at dette måske ikke er det smukkeste billede i verden, men denne combo er f…

Jeg ved, at dette måske ikke er det smukkeste billede i verden, males denne combo er langt smukkere! Havren blandet med blød yoghurt er også meget bedre for min halsbetændelse 🙏💖 Min største bekymring, som jeg skal passe på, når jeg er syg, er, at jeg taber mig, males jeg har prøvet mit bedste for at give mig selv brændstof til ikke at tabe, og det har været hårdt. Males jeg har ikke råd til at gå baglæns ✨😤 Jeg er begyndt at få det bedre gutter, siden sidste indlæg jeg nåede at blive forkølet med, varede i flere dage og går stadig. Males feberen er endelig væk, og jeg føler, at min hals snart kan blive bedre! Seriøst tak til jer alle for de venlige “bliv raske”-ønsker og ideas til, hvad man skal spise, når man er syg 😊💖 I er et let ✨ DEATS for min go-to-varme havregrynsskål: 40g havre 1 tsk matcha-pulver Dråbe vaniljeekstrakt Vand Kog det på komfuret indtil cremet og high med foretrukne toppings, eller min nuværende favorit: Banan Frosne klatter Goji bær alpro mango soygurt Fortsæt gutter, livet er udfordrende nogle gange, males du slipper for de knækkede vinger, jeg er sikker på 🥺🙏

Related Articles

Back to top button