Sunde opskrifter

Jeg var virkelig ikke sikker på, at jeg ville poste dette i dag, især hvor næsten alle …

Jeg var virkelig ikke sikker på, at jeg ville poste dette i dag, især hvor næsten alle er klar til at poste en opsummering af 2020 eller beslutninger for 2021, males det er, hvad denne facet handler om, at skabe opskrifter, som du kan nyde med det sundere twist 😄 Tak fordi du er her! Her skal du tilberede enklere, sundere måltider til conscious spisning 🙂 Præsenterer for dig, Nihari – The CognizantCooking-måden 😉 Nihari er traditionelt en langsom tilberedt oksekødgryderet med masser af smag fra krydderierne og kødet, hvilket gør den rig, krydret og smagfuld! Jeg ville helt klart gennemgå den lange metode og koge det langsomt, så vi kunne få den bedste og mest autentiske smag, males det er naked for meget ventetid, indtil jeg kunne få et måltid klar til alle! Så her er mit bud på Prompt Pot (elektrisk trykkoger) Nihari! Jeg var tøvende med at dele denne opskrift i betragtning af Nihari, den er normalt tilberedt i en masse fedt for at få den autentiske smag frem (ja, jeg er en madelsker, og jeg ved det 😁) og hvis jeg skulle overbevise nogen om at lave den cognizant manner’ males tak til jer alle, her også et indlæg på feedet 🙂 Trin-for-trin opskriften er også på højdepunkterne:) Her er 2 ting, jeg gør anderledes finish den traditionelle opskrift, så jeg kunne gøre det hurtigere og sundere og holde smagene lige så autentiske! (Fortalte dig, at jeg selv er en foodie!!) Jeg har brugt mindre olie/ghee i betragtning af, at kød allerede indeholder en god del fedt, som bliver en del af gryderet, når det tilberedes. Jeg prøver at lave min egen kombination af tørre krydderier 🙂 Swipe for opskriften! Pay attention over ingredienser virker lang, males disse er normalt til stede i de fleste sydasiatiske køkkener 🙂 Jeg vil meget gerne vide, hvis du prøver det 🙂 Opskriftsnoter: Brug af ben kan intensivere smagen, og når gryderet er kogt, kan du vælge at tage disse ud, før de tilsættes gyllen. Du kan også bruge kylling, males tilberedningstiden reduceres næsten til det halve. At lave Nihari ved at bruge kikærtemel eller brunt rismel til gyllen kunne være en mulighed. wellness.vibe foreslog også brugen af ​​kassavamel 🙂

Related Articles

Back to top button