Sunde opskrifter

Jeg var ved at kede mig af min normale morgenmadsmad, så jeg besluttede at prøve noget di…

Jeg var ved at kede mig af min normale morgenmadsmad, så jeg besluttede at prøve noget andet. Blomkål hashbrowns. Disse er kornfri og mælkefri og rammer alle de rigtige steder. . . Ingredienser: ✏️350 g blomkål, skåret i buketter ✏️1 tsk salt ✏️150 g blokcheddarost (jeg brugte vilife_foods),skåret i stykker ✏️1 fed hvidløg ✏️2 æg ✏️2 skiver forårsløg skåret i tynde forårsløg¼️ peber ✏️creme fraiche (jeg brugte cashewnødder fra koko_cyprus) ✏️røget laks (valgfrit) ✏️Basilikumblade til pynt. . Metode: 📝Forvarm ovnen eller luftfrituregryden til 200°C/400F. 📝Kom blomkål og salt i røreskålen og hak. **Hvis du bruger Thermomix: 5 sek/hastighed 5. Overfør på et hire viskestykke, og pres overskydende fugt ud. Sæt til facet. 📝hak ost og hvidløg. **TMX :hak 10 sek/hastighed 7. 📝Tilsæt æg, forårsløg, peber og reserveret blomkål og kombiner. Hvis du bruger TMX: 20 sek/hastighed 3. 📝Overfør blomkålsblandingen i høje. og del i 6 lige retailer høje. Hvis du bager i ovnen: Bages i 15 minutter (200°C/400F) eller indtil en lys gylden farve. Airfryer: 12-18 minutter ved 200C/400F. 📝Prime med creme fraiche og røget laks for den bedste smag. God fornøjelse!

Related Articles

15 Comments

  1. O wow … Amazing looks so so tempting…

Back to top button