Sunde opskrifter

Jeg tog dette billede for et par år siden på en ferie. Det ser ud som om ren lyksalighed gør…

Jeg tog dette billede for et par år siden på en ferie. Det ligner ren lyksalighed ikke? Det var et smukt sted, og jeg følte mig meget velsignet over at være der, males tingene var ikke så perfekte, som du ser på dette billede. Jeg har en autoimmun sygdom, der kommer og går, som den vil, og beneath min badedragt var min krop dækket af nældefeber. Jeg kunne ikke nyde vandet eller lege i sandet med mine børn, fordi det forværrede mine nældefeber mere. . . Hvorfor deler jeg dette? For jeg synes, det er vigtigt at være ægte og ikke få det til at virke som om, jeg har det perfekt. De billeder og videoer, du ser på sociale medier, er kun et glimt og ikke hele billedet. Vi er alle testet med forskellige ting, og der er ikke noget, der hedder et perfekt liv. . . Hvis du har det dårligt, at du ikke fodrer dine børn med et hjemmelavet måltid hver dag, så lad være. Jeg har haft tidspunkter, hvor jeg var nødt til at tage en pause fra køkkenet og bestilte take-out til mine børn. Vi gør alle vores bedste, og deres kærlighed til dig er ubetinget. . . Hvis du ser alle disse modeller på Instagram med perfekte kroppe og ansigter, skal du naked huske, hvor photoshoppede de kan være. Du er smuk for alt, hvad du er. Og størrelsen definerer ikke dit værd. . . Normalt bliver vores bedste øjeblikke delt på sociale medier. Udvis ikke grænserne mellem Instagram og det virkelige liv ❤️

Related Articles

15 Comments

  1. I love how genuine and real you are beautiful. I couldn’t agree more wallah. Thank you for sharing Lina ♥️♥️♥️

  2. This reminded me when I was there. I took some amazing sky photos. I will go and look t them now ❤️❤️❤️

Back to top button