Sunde opskrifter

Jeg kunne ikke dy mig, det var koldt, men det værd, ikke engang kulden kan stoppe mig …

Jeg kunne ikke dy mig, det var koldt, males det værd 😂🥰 ikke engang kulden kan forhindre mig i at få en smoothie bowl! Denne er ret simpel, males det gør den ikke mindre lækker 💛🤎 mango og kakao vil altid være en vibe og dræber smagskombination efter min mening 😌 dette er helt klart en favorit hos mig! ✨Mango smoothie bowl✨ 130g frossen banan 100g frossen mango Sprøjt vand eller plantemælk til blanding Toppede den med min yndlings paulunssverige chokolade-hindbær granola! Jeg håber, at I alle har det godt 🥰 Jeg har tænkt meget på det seneste gutter, lever INFP-livet vel 🙈 Nogen andre MBTI-nørder derude? Fortæl mig din kind i kommentarerne!

Related Articles

15 Comments

  1. Yesss smoothie bowls all year round!! This one looks so good 😍💛

Back to top button