Sunde opskrifter

Jeg kan ikke komme i tanke om en mere perfekt drink på nuværende tidspunkt end denne TUMERIC LATTE. Det jeg…

Jeg kan ikke komme i tanke om en mere perfekt drink på nuværende tidspunkt finish denne TUMERIC LATTE. Det er fyldt med antioxidanter, antimikrobielle stoffer og sunde fedtstoffer. Det er glat, rigt og så beroligende. Prøv dette og tak mig senere 😀 . . Ingredienser: ✏️500g/ 2 dl mælk (jeg brugte kokosmælk) ✏️2 tsk kokosolie ✏️1 tsk malet ingefær ✏️1 tsk stødt gurkemeje ✏️1 tsk vaniljeekstrakt ✏️2 tsk ahornsirup eller flydende sødemiddel kanelstang . . Fremgangsmåde: 📝I en gryde tilsættes alle ingredienserne undtagen ahornsirup og kanelstang. Deliver det i kog og tag derefter af varmen. 📝Tilsæt ahornsirup og pisk til det bliver lidt skummende. 📝tilsæt kanelstang og lad det sidde i et par minutter, så smagen kan trække. Så server og nyd! . . **thermomix-brugere** 📝placer alt undtagen ahornsirup og kanel, og opvarm: 5min/80C/sp.1 📝tilsæt ahornsirup og mix 15sek/hastighed 10. Tilsæt kanelstang og lad det sidde i et par minutter mere. Så server og nyd.

Related Articles

Back to top button