Sunde opskrifter

Jeg glemmer aldrig den dag, hvor jeg kom hjem i ekstatisk form som barn, fordi en pige i min c…

Jeg glemmer aldrig den dag, jeg kom hjem i ekstatisk type som barn, fordi en pige i min klasse havde en zeit (olivenolie) og zaatar (timian) sandwich ligesom mig beneath frokosten. Det lød sådan her: Mig: “Mor der er en arabisk pige i min klasse!!! Mor: hvordan ved du, at hun er arabisk Mig: hun havde en zeit wa zaatar sandwich! 😂 . . Dette er zeit wa zaatar pull aside brød. Min første gang gør det på denne måde. Jeg så jenan_zammar gøre dette, og jeg blev imponeret. Ansvarsfraskrivelse: min ser ikke nær så pæn ud som hendes lol. Jeg havde et skrigende lille barn, der ville hjælpe mig og 20 min til at hente min datter fra skolen lol. . . I dag er det endnu en speciel Fatayer-fredag, som vi fejrer den første fredag ​​i måneden. Tjek hashtagget for at se nogle fantastiske kreationer. Du kan også bruge det hashtag og blive vist på fatayerfriday. . Jeg brugte min go to dough til denne opskrift. svigter mig aldrig. FYI, jeg fordoblede denne opskrift, fordi jeg ville have den tykkere med flere lag. . . Dejingredienser: ✏️ekstra jomfruolivenolie, til smøring ✏️220 g vand, stuetemperatur ✏️1 tsk sukker ✏️2 g tørret instantgær ✏️400 g speltmel ✏️30 g ekstra jomfru olivenolie ✏️1 tsk salt ✏️1 tsk. . Jeg vil poste en video om, hvordan jeg lavede dette i historier og højdepunkter senere. . .

Related Articles

15 Comments

Back to top button