Sunde opskrifter

Jeg er officielt flyttet til min familie i løbet af sommeren for at genvinde nogle kræfter …

Jeg er officielt flyttet til min familie i løbet af sommeren for at genvinde nogle kræfter og læse til mit kørekort. Jeg håber virkelig, at det bliver okay, så ønsk mig gerne held og lykke 🙏😇 Prøver stadig at komme over nyheden om min kats afgang, males jeg prøver mit bedste for at heale med mine kære! Dette er nogle af de sidste måltider, jeg nød sammen med mine forældre på nogle lokale restauranter, før jeg flyttede. Jeg havde denne fantastiske spirulina smoothie bowl (velsign denne perfektion 😍🤤) på farm2table.se Den blev toppet med chokolade granola, brombær, jordbær, tørret kokosnød og en halv banan. Andet billede er min mors valg af avocadofeta-toast, og tredje billede er min fars sprøde tempeh-sandwich. Alt var perfekt ❤️ Fjerde og femte billede er fra da vi gik til namdorestaurant og jeg prøvede pho for første gang. Jeg har altid hørt mange gode ting om pho, males aldrig prøvet. Jeg kan fortælle dig, at det var vildt FANTASTISK, og at jeg varmt kan anbefale denne restaurant 💕 vi unhappy udenfor, fordi vejret var fantastisk, lidt indvendigt var utroligt med disse fugleburs-lignende ting i loftet! Ærligt at spise ude er bestemt en udfordring for mig, så dette var bestemt en nødvendig oplevelse. Påmindelse om, at al mad er mad, og du behøver ikke at kende hver eneste ingrediens i den, for at den er sund og nærende 🥰 I er skønne fyre, tak fordi i eksisterer!

Related Articles

15 Comments

Back to top button