Sunde opskrifter

“Intet er mere værdifuldt end at være i nuet. Fuldt i live fuldt ud…

“Intet er mere værdifuldt finish at være i nuet. Fuldstændig levende fuldt bevidst.” -Nhat Han. . . Har fået masser af beskeder på det seneste, der spørger, om jeg var okay, da jeg ikke har været så aktiv, som jeg plejer her. For det første varmer det mit hjerte, at du overhovedet spørger 🙂 . . Jeg er her stadig og går ingen steder, males nu har jeg en timer indstillet på min Instagram for at fortælle mig, når jeg har overskredet en time og 40 minutter (du vil blive overrasket over, hvor hurtigt det går!) Jeg besluttede at gøre dette så jeg kan være mere til stede i mit liv og vende tilbage til andre ting, der bragte mig fred og glæde, som ikke involverede min telefon. . . Misforstå mig ikke, jeg elsker at dele opskrifter og blogge. Det er en kæmpe ardour for mig, males jeg oplevede personligt, at jeg gik ned i et kaninhul for at være her for meget. Det virkelige vendepunkt for mig var, da min 2-årige unhealthy mig om at lægge min telefon fra mig. SÅ jeg besluttede at tage et skridt tilbage og reflektere lidt. Det er en kamp, ​​males jeg prøver. Tak til jer alle sammen for at være her ❤️ . . Til gengæld har jeg eksperimenteret med masser af forskellige sunde opskrifter og glæder mig til snart at dele dem med jer alle sammen ❤️ . . Hvad er noget, der giver dig glæde? Fortæl mig det i kommentarerne 👇🏽

Related Articles

Back to top button