Sunde opskrifter

• HVID CHOKOLADE OG HASSELNØDDEBAKE • Når jeg fortæller dig, er det så lækkert

• HVID CHOKOLADE OG HASSELNØDDEBAKE • Når jeg fortæller dig, at dette er så lækkert, at jeg går tilbage til en tredje skive, så mener jeg det!! Jeg bagte denne til mors dag, og den faldt til en fantastisk lækkerbisken – længe ventet indlæg, jeg ved det😬 Opskriften er af Mary Berry! ~ laver 24 stykker ~ tager cirka en time INGREDIENSER: (Til svampen) – 250g bagespredning – 250g flormelis – 1 tsk bagepulver – four retailer æg – three spsk mælk – 1 tsk vaniljeekstrakt – 250 g selvhævende mel – 100 g hakket hvid chokolade i stykker – 25 g hakkede ristede hasselnødder INGREDIENSER: (Til frostingen) – 75 g hvid chokolade – 100 g smør, blødgjort – 150 g flormelis, sigtet – 25 g hakkede ristede hasselnødder TIL AT LAGE: – forvarm ovnen til 160° C bagespredning, flormelis og bagepulver i en stor skål. – tilsæt æg, mælk, vaniljeekstrakt og mel og pisk derefter med en elpisker til det er let og luftigt. – rør hasselnødder og chokolade i. – Hæld blandingen i en 9 x 12 tommer bageform (jeg bruger non-stick), og sørg for, at overfladen er plan. – bages i ovnen i ca 30-35min, indtil de er gennemhævede og let gyldne. – lad den køle af i formen og tag den ud på en rist. – i mellemtiden, for at få frostingen til at smelte chokoladen og piske smør og sukker sammen med elpisker til det er let og luftigt, og rør derefter den smeltede chokolade i. – fordel frostingen over den afkølede kage og med hasselnødderne. Hvis du prøver opskriften, så lad mig vide, hvad du synes!!

Related Articles

Back to top button