Sunde opskrifter

Hvem kan ikke lide en problemfri hurtig og lækker middag? Denne cremede kylling Lazo…

Hvem kan ikke lide en problemfri hurtig og lækker middag? Denne Creamy Hen Lazone handler kun om det 😃 Lyder det fancy? Jeg fortæller dig, at det er en af ​​de enkleste opskrifter, jeg har lavet! Jeg lavede denne opskrift på crescentfoods ved at bruge soltørret tomat og basilikum krydret kylling og min yndlings cremede sauce – sagde jeg fløde? Males hvor er cremen? Denne er mælkefri, vegansk og glutenfri 😃 Jeg vil lade dig tjekke opskriften på Crescent Meals hjemmeside beneath “Ramadan Opskrifter 2021”. Server dette med lidt varm pasta og en lækker middag er klar! Sådan et perfekt og trøstende måltid! Den krydrede kylling er så nem at tilberede, du skal naked tø op og tilberede efter den metode, du foretrækker, og mør, saftig kylling er klar på kun omkring 10-15 minutter. Så godt! Sørg for at tjekke andre Crescent Meals-produkter: de er Halal, helt naturlige og så rene!

Related Articles

Back to top button