Sunde opskrifter

Hvad er Ramadan uden katayef? Katayef er dybest set en fyldt pandekage. Det er en r…

Hvad er Ramadan uden katayef? Katayef er dybest set en fyldt pandekage. Det er en rigtig populær dessert i ramadanen og en af ​​mine absolutte favoritter. Jeg har delt min hjemmelavede dejopskrift sammen med mine to yndlingsfyld. . . Jeg er gået sammen med et par andre bloggere for at dele vores foretrukne dessertopskrifter. Gå til kassen for at se alle de sjove desserter, som alle har delt. . . Qatayef Dej ✏️400 g mælk (jeg brugte koitauae) ✏️100 g mel (jeg brugte organiclarder spelt) ✏️100 g fin semulje ✏️5 g / 1 tsk bagepulver ✏️30 g /2 spsk salt 🌟 knivspids hav bland godt og lad hvile i 20 minutter. 📝Opvarm olie i en stegepande. Kom skefulde af dej i gryden for at lave små tykke pandekager og steg på den ene facet, indtil der dannes små bobler på overfladen. . . Fyld: Achta Creme ✏️pistacienødder, usaltede (hakket fint) ✏️20g/2 spsk majsmel eller 40g/four spsk pilrodsmel ✏️20g/ 2spsk mel ✏️190g/ 1 kop vand ✏️I. arabia) ✏️1 tsk vanilje ✏️150 g /3/four kop fløde (jeg brugte den plantebaserede fra elmlea fra spinneysuae) 📝bland melene med vandet og tilsæt derefter de resterende ingredienser. Bland godt for at inkorporere. 📝kog på komfur (lav medium varme), indtil det tykner (~20 min) ***TM brugere:20 min/100c/sp. 2,5 📝lad koge i 30 min før påfyldning 📝til fyld knib pandekagen til at lukke lidt og fyld det lille hul med ashta. . Fyld: sød ost ✏️1 blok sød ost revet (jeg brugte akawi) ✏️1 tsk kanelpulver ✏️2 spsk sukker (jeg brugte organiclarder kokos) ✏️2 spsk revet kokosnød 📝bland alle ingredienser godt. 📝tilsæt 1 spsk fyld til pandekagen og knib for at lukke… gør dette hele vejen rundt, indtil det lukker. 📝 Smør hver katayef med lidt smør og bag ved 200C/400F i 15 minutter, eller indtil osten smelter. 📝Dip straks i simpel sirup, når den er taget ud af ovnen. God fornøjelse!

Related Articles

15 Comments

  1. Definitely agree! We can’t miss our daily stuffed katayef in Ramadan🔥

  2. صحتين وهنا وتسلم الايادي

  3. يا سلااااااااااام بيشهوا تسلم إيديكي لينا 🔥🔥😍

Back to top button