Sunde opskrifter

Hvad er en yndlingsopskrift, du har lært af din mor/svigermor? Fortæl mig i…

Hvad er en yndlingsopskrift, du har lært af din mor/svigermor? Fortæl mig i kommentarerne nedenfor! Jeg skal fortælle dig min.. Det er disse Zeera (spidskommen) Sticks! Min MIL (svigermor) ville lave disse snacks så ofte og opbevare dem i en dabba (lufttæt beholder), så alle kunne nyde det.. Denne snack er traditionelt dybstegt for at opnå en sprød tekstur, males vi har med succes lavet en luftstegt model af denne og gæt hvad? Ingen fedtede fingre!! Males den samme lækkerhed, du kunne nyde at snacke på disse pinde! De er en familiefavorit og er naked perfekte! De holder heller ikke ret længe 😄 Swipe for trin-for-trin videoen, (lyd videre for at se, hvor sprøde de blev) og håber du nyder opskriftsvideoen! Tilsæt ca. 2 tsk Zeera (spidskommen) i dejblandingen og ælt 🙂 Glem ikke at gemme opskriften!! Denne opskrift tager cirka 20 minutter fra begin til slut, den er vegansk/vegetarisk og så god! Min svigermor (og jeg ofc 😅) ville elske at vide, hvis du prøver denne opskrift 😌 Denne opskrift er en del af Air-Fryer-opskriftsserien med zuhas.journal, i denne uge har vi også healthcoachforlife sluttet sig til os ! Tjek også vores sjove air-fryer opskrifter 🙂

Related Articles

Back to top button