Sunde opskrifter

Hvad er din yndlingsmorgenmad til sommeren? Fortæl mig venligst i kommentarerne B…

Hvad er din yndlingsmorgenmad til sommeren? Fortæl mig gerne i kommentarerne ✨ For jeg er virkelig interesseret i at prøve nye morgenmadsopskrifter med en mere sommerlig fornemmelse 🥰 Det føles lidt underligt, at jeg havde min kæmpe smoothie-bowl fase i løbet af vinteren og så var vild med havregrød i løbet af foråret 😂🙈 🍎 dEATs 🍎 1dl havre (0,5 fiber- og 0,5 almindelig) kogt i havremælk (jeg bruger oatly ) og vand og kanel. 2/three af et æblerevet kanel toppet med resten af ​​æblet, planti_sverige soyayoghurt, goji-bær (min favorit) og mere kanel 😍 Pas på gutter 💖

Related Articles

15 Comments

  1. Looks amazing! 😍 I’m in love with the apple – cinnamon couple, so good!

  2. Woow😍 I love all this toppings🥺❤️ I really like your page and your meals.🤤💖💖

Back to top button