Sunde opskrifter

Hvad er din “sommerens frugt” ?? Skriv det i kommentarerne Swipe for teksten…

Hvad er din “sommerens frugt” ?? Skriv det i kommentarerne 💕 Swipe for teksturen som sædvanligt ——> Min matcha overnight-havre er min nye go-to om sommeren, det syr 😻 Jeg kan naked ikke stoppe og vil ikke stoppe 😌💕 Og sommerens frugt for mig er helt klart mango 🥭 du har sikkert lagt mærke til, fordi jeg putter den i ALT 🙈 En skål føles naked ikke komplet uden nu til dags. 💚 Matcha kølet havre 💚 40 g havre 150 ml havremælk 1,5 tsk chiafrø 1 tsk matcha pulver Vaniljeekstrakt Mix og lad stå i køleskabet natten over. Et tip er at blande tørre ingredienser først, så matchaen ikke klumper, når du tilsætter mælken 😇 Jeg ønsker jer alle en skøn uge! Tak for din venlighed som sædvanlig, jeg er så taknemmelig ❤️

Related Articles

Back to top button