Sunde opskrifter

Hjemmelavet fuldkornsbrød med roti-mel (alias Chakki Atta) Jeg har sagt det før…

Hjemmelavet fuldkornsbrød med Roti-mel (alias Chakki Atta) Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen: Der er intet som at bage sit eget brød derhjemme. Virkelig 🙂 Denne opskrift ligner så meget opskriften på hvidt brød, jeg har delt tidligere med et par små forskelle. Dette fuldkornssandwichbrød bliver blødt, luftigt og så frisk! Opskriftsmetoden er på højdepunktet! GEM opslaget og lad mig vide, hvis du prøver denne opskrift 🙂

Related Articles

11 Comments

 1. Thank you for the recipe, i don’t have stand mixer so can i opt for hand blender?

 2. Beautiful 😍

 3. 𝟓,𝟎𝟎𝟎 𝑭𝒐𝒍𝒍𝒐𝒘𝒓𝒔 𝟒𝟎$
  𝟏𝟎,𝟎𝟎𝟎 𝑭𝒐𝒍𝒍𝒐𝒘𝒓𝒔 𝟕𝟎$
  𝟏𝟓,𝟎𝟎𝟎 𝑭𝒐𝒍𝒍𝒐𝒘𝒓𝒔 𝟏𝟎𝟎$
  𝟐𝟎,𝟎𝟎𝟎 𝑭𝒐𝒍𝒍𝒐𝒘𝒓𝒔 𝟏𝟑𝟎$
  𝗖𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗢𝗻𝗹𝘆 𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗮𝗽𝗽 (𝗟𝗶𝗻𝗸 𝗢𝗻 𝗣𝗿𝗼𝗳𝗶𝗹𝗲)

Back to top button