Sunde opskrifter

Hej! Undskyld at jeg ikke har været aktiv de sidste par dage, jeg havde min bedste barndomsfredag…

Hej! Undskyld, at jeg ikke har været aktiv de sidste par dage, jeg havde min bedste barndomsven over, og vi havde den mest fantastiske tid nogensinde 😍 Nu er jeg tilbage og klar til at interagere igen. Males jeg skal selvfølgelig opdatere jer med mad fra denne weekend ^^ Her er endnu en smoothie-bowl fra jordmalmo. Det er den første acai bowl, jeg prøver, og for fanden, den var sååå god 🤤❤️ kan ikke tro, jeg aldrig har smagt den før, for det er definitionen på bombe 😍 forstår 100% hypen nu! Og det er selvfølgelig så forfriskende for den nuværende sæson! Jeg havde smoothieskålen, og min ven havde den rørte tofu tallerken ^^ Jeg havde et par dejlige dage med latter og fred med min ven. Det understregede virkelig, hvor vigtigt det ikke kun er at nære sig selv med det, males også vigtigheden af ​​at nære venskaber ^^ Hun er virkelig mit alt i slutningen af ​​dagen, og jeg vil gerne gøre andre glade, som hun gør for mig! Inspirerende og vigtigt, selvom vi gennemgår vores wellness-rejser! Pas på gutter og værdsæt alle, der virkelig er der for jer! Jeg er her for jer i hvert fald gutter, så smid gerne en DM, hvis i har lyst eller har brug for at snakke 🥺💕

Related Articles

15 Comments

  1. The colors on this are making me so hungry! Do you ever get hungry just looking at the colors of something?

Back to top button