Sunde opskrifter

Havde den absolut bedste skål til aftensmad i går. Det var så tilfredsstillende, frisk og…

Fik den absolut bedste skål til aftensmad i går 💖😍 Det var så mættende, friskt og lækkert med alle de farverige komponenter! Det smagte som en himmelsk himmel, og jeg drømmer bestemt om at have denne igen nu 😭👌 Kan varmt anbefales, den er helt klart en kandidat til at være den bedste skål, jeg har fået. Og jeg er ikke engang kommet i gang med farverne endnu 😍😍 Min besættelse af søde kartofler løber løbsk og jeg har så mange af dem i min køleskabsautomat 😂 De er helt klart min trang nr. 1 for tiden 🙈 💜 deATs 💜 Ovnbagt Lilla sød kartoffel, grønkål og zucchini sauteret med citron, basilikumstegt tofu fra yipin.se og en halv avocado toppet med næringsgær og chiliflager efter smag. Jeg kæmper bestemt med at føle mig værdig til den mad, jeg virkelig har lyst til, males jeg har besluttet at lade være, tag dette som et tegn på også at spise det, du har lyst til 🥰 Elsker dig!

Related Articles

15 Comments

  1. Yes yes yess 😍 My eyes are so happy rn…these colours are heaven and heaven is BEYOND COMPARE!! 💜💚💛

  2. wow everything here looks so delicious! i’ll have to try that basil tofu for sure!❤️

  3. Mmm that purple potato looks incredible! I’ve never tried it before, what does it taste like?

Back to top button