Sunde opskrifter

Har du nogle planer for sommeren? Fortæl mig venligst i kommentarerne Et farverigt nej…

Har du nogle planer for sommeren? Fortæl mig gerne i kommentarerne 🥰 En farverig nærende skål til at berolige mine nerver 😌 Skolen er tremendous intens lige nu, og det er meget sjovt, males jeg tror, ​​at jeg og min krop også vil sætte pris på sommerferien, når den først kommer 😂😍 Jeg bliver skal til min hjemby til sommer, nyde naturen og forhåbentlig få mit kørekort. Males jeg har min 22 års fødselsdag om cirka to uger, og jeg får den bedste gave nogensinde! Min veninde kommer og besøger mig her i byen, og jeg glæder mig til at kramme hende og tage hende med til mine yndlingssteder her 🥰 DEATS for denne skål: Solsikke-burger fra kungmarkatta1983 Ovnbagt japansk sød tato Rødbedehummus fra sevanfood Broccoli Fortæl mig venligst om dine sommerplaner ☺️💖 og hav den bedste weekend gutter!

Related Articles

15 Comments

  1. 𝑯𝒆𝒂𝒍𝒕𝒉 & 𝑾𝒆𝒍𝒍𝒏𝒆𝒔𝒔🌱𝑹𝒆𝒂𝒍 𝑭𝒐𝒐𝒅 / 𝑪𝒐𝒎𝒊𝒅𝒂 𝑹𝒆𝒂𝒍 says:

    Looks soo apertizing, love s burger 😋

Back to top button