Sunde opskrifter

Har du nogensinde lavet din egen sushi eller kimbap? Fortæl mig i kommentarerne nedenfor Hel…

Har du nogensinde lavet din egen sushi eller kimbap? Fortæl mig i kommentarerne nedenfor ✨ Hej gutter! Lavede denne farverige kimbap i weekenden 😋💕det skulle være sushi, males krydretheden fra srirachaen og ingredienserne, jeg havde, gjorde den mere som kimbap, så her er vi! Det er evigheder siden, jeg lavede noget med ris, så jeg sørgede for at lave noget med det. Jeg vil ikke smutte og begynde at begrænse ris igen! Det er sådan en dejlig og sund mad, og den indeholder ikke kun kulhydrater, males også en ordentlig mængde protein. Dette er rigtig godt, især på en vegansk kost, som efter hvad jeg har hørt fungerer bedst med mere finish én proteinkilde i hvert måltid, da plantebaseret protein er sværere for kroppen at absorbere. Så det er rigtig godt at have protein i din kulhydratkilde! Disse var canine ingen spøg, og det er nogle rester, jeg slet ikke brokker mig over 😍🔥 dEATs Nori-rulle med: blandet ris Pandestegt spicy coated tofu Sesamstegte gulerodsstrimler Avocado 🥑 Sriracha på toppen og kokosnødder til at dyppe i

Related Articles

15 Comments

  1. Can’t live without sushi🥺♥️I made my own sushi with my friends once, but it took us hoursss xD was definetly worth it tho✨

Back to top button