Sunde opskrifter

Halvmåneformet brød fra hinanden for at hjælpe mine børn med at blive begejstrede, når Ramadanen hurtigt …

Halvmåneformet brød fra hinanden for at hjælpe mine børn med at blive begejstrede, da Ramadanen nærmer sig hurtigt ❤️ Det var så sjovt at lave, og mine børn nød at hjælpe med processen. Jeg blev inspireret til at lave denne kind, da jeg så den på cookpadarabic af lacuisinedenorma. . Ingredienser: 🌸Dej: ✏️220g/ml vand ✏️2 tsk tørret instantgær ✏️400 g /2,5 dl stærkt brødmel (jeg brugte fuldkornshvede) ✏️30 g /2 1/four tsk fin olivenolie 1 tsk hav salt. . 🌸 Fyld: ✏️400g /2 blokke blandet ost (jeg brugte mozzarella og en vegansk feta fra vilife_foods) ✏️half bundt frisk timian, hakket. . 🌸Børstning ✏️Ægvask: (1 æg + 1 spsk vand) ✏️1 fed hvidløg + 30g/2 spsk smør smeltet Metode: 🌸Dej 📝tilsæt gær til varmt vand og lad det sidde i 15 min. 📝 og tilsæt resterende ingredienser kom over i en oliesmurt skål og dæk med husholdningsfilm og lad hæve i 1 time eller indtil fordoblet størrelse 📝efter en time del i 32 kugler, dæk til og lad hvile i 30 minutter. . . 🌸Fyld 📝riv ost og tilsæt hakket timian. Bland godt. . 🌸Bagning 📝forvarm ovnen til 200C/400F 📝Flad dejkuglerne ud, fyld med osteblanding, luk og rul tilbage til en kugle. 📝 Flyt til bageplade og pensl med æggeskyl. 📝bag i 15 min eller indtil de er gyldne 📝Tag ud af ovnen og pensl straks med hvidløg og smørblanding. God fornøjelse! . . Dette er mit bidrag til Fatayer Friday. Dette samarbejde har mange dygtige bagere, der deltager, så se hvad de har lavet ved at følge & fatayerfriday!

Related Articles

15 Comments

  1. Yum 😍 love the Ramadan vibes ❤️

  2. I have made pull apart bread for potlucks couple of times. It has been a hit! Next time I will try this shape!

Back to top button