Sunde opskrifter

Gutter, jeg er så spændt på at dele denne opskrift!!! Det tog mig et par forsøg, men jeg endelig…

Gutter, jeg er så spændt på at dele denne opskrift!!! Det tog mig et par forsøg, males jeg fik endelig de PERFEKTE fugtige glutenfri, mælkefri raffineret sukkerfri gulerodskage muffins! Disse smelter i munden og er perfekte til madpakken, hurtig morgenmad eller naked en sund forkælelse med en kop ❤️ . . Ingredienser: ✏️1 ½ kop glutenfrit mel til alle formål ✏️3/four kop kokossukker (tilsæt mere, hvis du kan lide det sødere) ✏️1 spsk kanel ✏️1 1/four tsk bagepulver opdelt ✏️½ tsk Muskatnød ✏️ Floor ¼ tsk Salt ✏️¼ kop Kokosolie ✏️Three Æg ✏️half of kop yoghurt ✏️½ kop Mælk (jeg brugte kokos) ✏️1 spsk Æblecidereddike ✏️2 kopper finthakkede gulerødder✏️✏️1 ekstrakt ✏️1 kop revet kokosnød (valgfrit). . Forberedelse: 📝Forvarm ovnen til 180C/350°F. Spray en muffinpande med non-stick oliespray. 📝I skålen piskes mel, sukker, kanel, 1 tsk natron, muskatnød, ingefær, revet kokos (hvis du bruger) og salt sammen. 📝Tilsæt kokosolie, æg, mælk, yoghurt, vanilje (hvis du bruger) og æblecidereddike i en separat skål. Bland indtil det netop er blandet, og tilsæt derefter til den tørre blanding. 📝Fordel dejen jævnt i den forberedte muffinform. Bages i 25-30 minutter. God fornøjelse!

Related Articles

Back to top button