Sunde opskrifter

Gutter! ENDELIG! Jeg kan spise mine japanske søde kartofler igen, jeg er så glad!! Flyttet…

Gutter! ENDELIG! Jeg kan spise mine japanske søde kartofler igen 😭💖 Jeg er så glad!! Flyttede ned til min lejlighed i det sydlige Sverige for et par dage siden, og jeg kom endelig ud at lave en rigtig madbutik! Jeg har endelig adgang til en asiatisk købmand, så jeg tog dertil (ved at følge Covid-retningslinjerne ofc 🙈😇 Det jeg gør er, at jeg plejer at massekøbe frosne japanske søde kartofler og naked varme dem op i ovnen, og de smager himmelsk og gør hvert måltid så godt ;w; Så når det er sagt, så var dette min middagsskål i går, og det skuffede ikke 🤤 Så til døden: Citron- og hvidløgsgrønkålssalat, toppet med en quinoa-patty fra findus_se, lidt Baba ganoush fra sevanfood , japansk dampet sød kartoffel og et jordbær selvfølgelig 🥰 Alt sammen i min splinternye skål! Jeg er vild med at købe smukke retter haha. Håber i har haft en fantastisk weekend indtil videre gutter, følg retningslinjerne i dit land, og glem ikke at værdsætte de små ting og være i nuet. Elsker jer alle og jeg er taknemmelig for enhver interaktion jeg får fra jer 😍

Related Articles

13 Comments

  1. Would LOVE to try Japanese sweet potatoes 😢

Back to top button