Sunde opskrifter

Gosh, jeg kan simpelthen ikke tro, at det allerede er torsdag. Det føles som om, at sidste weekend var lykkelig…

Gosh jeg kan simpelthen ikke fatte at det allerede er torsdag 😂 Det føles som om sidste weekend skete som i går, og vi er næsten allerede i gang med endnu en weekend! Tiden flyver virkelig afsted, når man har meget at lave i klassen ;w; Hvordan har I det? Det føles som om jeg ikke har indhentet dig på det seneste. Jeg er nysgerrig efter hvad der sker for jer 🥰💖 Jeg har haft lyst til at prøve krydrede vafler i et stykke tid nu, males aldrig nået at prøve at lave det 😂 Males sidste weekend tog jeg springet og lavede disse dejlige søde kartofler vafler 😍 De var himmelske det lover jeg. Blev inspireret af mange forskellige opskrifter her på IG males dette er min fortolkning af hvordan man laver sp vafler! 200 g sød kartoffel (kogt og moset) 35 g kikærtemel 1,5 spsk næringsgær 1/2 – 1 dl havremælk, jeg bruger oatly (eller andet alternativ) Salt, peber og hvidløgspulver Toppede dem med en halv avocado, citronpeber, sesamfrø og den bedste æble- og tomatsalsa fra frankful_official Så lækkert, prøv det! 🥰🌱

Related Articles

14 Comments

  1. I love savoury waffles! Serve them with apple-tomato salsa sounds really good for me 😍

  2. Savory waffles! Yes please😍

  3. Oh yesss they looks so delicious ✨💚

Back to top button