Sunde opskrifter

Glædelig mors dag I dag lavede jeg en salat, der mindede mig om min mor. Det er en s…

Glædelig mors dag ❤️ I dag har jeg lavet en salat, der mindede mig om min mor. Det er en superfood salat med sprængfyldte smage ❤️ . . Ingredienser: superfood salat ✏️four kopper blandet grønt (jeg brugte salat, grønkål og spinat). **hak salat og grønkål groft ✏️bundt rødsalat ✏️ 2 forårsløg, finthakket ✏️1 avocado i tern ✏️1-2 mandariner ✏️6 jordbær, skåret i halve ✏️1 spsk ristet sesamfrø . Jordbær lime French dressing ✏️100g (3/four kop) olivenolie ✏️50g (1/Three kop) æblecidereddike ✏️30g (2 spsk)limejuice ✏️half of tsk salt ✏️40g (2 dynger i smeltet TBS) honning jordbær ascaniauae). . Fremgangsmåde: 📝I en processor eller Thermomix blendes æblecider, limesaft, salt og honning, indtil det er godt indarbejdet. Tilsæt langsomt olivenolien, mens den blandes. 📝tilsæt den ønskede mængde dressing til salaten og server med det samme. **Forsegl det resterende i en lufttæt beholder og stil det på køl.

Related Articles

15 Comments

  1. I love fruit in my salad! Reminds me of spring. Will have to try this 👏

Back to top button