Sunde opskrifter

Glædelig jul allesammen! Til alle jer, uanset om det er dagen i dag, I fejrer,…

Glædelig jul allesammen! Til jer alle, uanset om det er dagen i dag, I fejrer, eller det var i går 🥰 Faktisk var dette min frokost fra forleden (i går spiste jeg risengrød som traditionen tro). Naked et ord: KALE 😍 Det er den ultimative julegrønne, og du kan ikke benægte det 😋💚 Selvom det ikke er den mest julede slags skål, rammer denne stadig mit feed lige nu, fordi jeg stadig er spændt på, hvor god det var, og hvor passer smagene godt sammen! 🎀 Vivis “jule”-næringsskål 🎀 Bund af citronsvitseret grønkål Veganske kyllingefiletstykker fra halsanskok Rødbedehummus Ovnbagt sød kartoffel Balsamico-dryp Glædelig jul endnu en gang alle sammen, I er virkelig den største gave, og jeg ved, jeg har’ Jeg har ikke været den mest aktive i efteråret, males jeg tænker på jer alle sammen hver dag 🥰

Related Articles

15 Comments

  1. Looove this bowl, the combo of sweet potato and beetroot hummus is ELITE ✨

  2. This looks so delicious! I love all your posts! Definitely got some great meal inspiration which is much needed as I’m trying a new plant based diet for healing! Such beautiful meals. 😀❤️

Back to top button