Sunde opskrifter

Glædelig international kvindedag. . I sidste uge havde min datter sin veninde forbi…

Glædelig worldwide kvindedag ❤️ . . I sidste uge havde min datter sin veninde forbi, og hun spurgte mig stolt “mor kan vi se videoen af ​​dig hoppe fra et fly?” Da jeg unhappy i baggrunden, fangede dette klip min opmærksomhed (stryg til venstre). Jeg var lige hoppet 13000 fod, og i stedet for at føle mig stolt af mig selv, var det første, jeg sagde, “Jeg kunne ikke klare bananen”. . . Det fik mig naked til at tænke og reflektere over, hvor mange gange vi som kvinder lægger os selv ned på trods af alle vores præstationer. Vi skal være venligere ved os selv. Fejr dine præstationer, uanset hvor retailer eller små de kan virke. Du er fantastisk. Du er stærk. Du er nok ❤️

Related Articles

13 Comments

  1. Happy women’s Day and o this reminds me of my skydiving

Back to top button