Sunde opskrifter

Glade 500 følgere for mig banan-brød natten over-havre er et must Okay, så jeg er n…

Glade 500 følgere til mig 🥰💖 banan-brød natten over-havre er et should 🔥 Okay, så jeg bliver ikke for sur her, males jeg forstår stadig ikke, hvordan jeg kom til dette punkt! Vigtigere finish tallene bliver jeg overvældet hver eneste dag af din venlighed. Jeg startede dette som en sjov måde for mig at nyde mad igen efter at have haft et dårligt og usundt syn på det. Jeg vil ikke gå for meget i detaljer om den damaging jazz i dette indlæg, males hvad jeg kan sige er, at denne konto og jer virkelig har hjulpet mig til at nyde mad mere og føle en følelse af fællesskab 🥰 det har været så opmuntrende 🤗🌟 Jeg ville ønske, at jeg kunne forkæle jer alle med disse havre 🤤 males jeg kan forkæle jer med dødsfaldene! Den er inspireret af en opskrift fra leigha.luvs.oats, så jeg kan ikke tage den fulde æren, jeg har naked lavet den efter min smag! 🍌Banan-brød natten over-havre 🍞 Bland og tilbered aftenen før: 1 dl havre 1 dl havremælk (jeg bruger oatly ) 2 spsk sojayoghurt Kanel Vaniljeekstrakt Tages ud om morgenen og lag det i et glas med en banan i skiver ( den vigtigste del 🙈) og mere sojayoghurt! Nyd 😋

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button