Sunde opskrifter

Gazpacho Dette er en lækker suppe bestående af rå grøntsager. Den serveres kold…

Gazpacho ❤️ Dette er en lækker suppe bestående af rå grøntsager. Den serveres kold og perfekt til denne sommervarme. Denne smukke ret stammer fra Spanien. Jeg var ikke i stand til at rejse dertil i sommer, som jeg havde håbet, så jeg købte en lille smag af Spanien til mit hjem ❤️ . . Ingredienser: ✏5 kopper/1000 g blomme tomater hakket ✏1 Medium grøn peber ✏1 lille løg hakket ✏ 2 agurker (70 g) skrællet og hakket ✏1 hvidløgsfedd tsk salt ✏️1/4 -2/three kop ekstra jomfru olivenolie (jeg brugte organiclarder) ✏️eight isterninger. . Metode: 📝Placer alle ingredienser i foodprocessor eller røreskål til TM-brugere. Hak og mix derefter til det er glat og cremet. ***TM-brugere: hak 30 sek./sp.5 og mix: three min hastighed 10 📝 Stil på køl i en time og server koldt

Related Articles

14 Comments

  1. The most beautiful soup I’ve ever seen 🙌😍

Back to top button