Sunde opskrifter

ENDELIG… mit græskar- og bananbrød. Jeg lover, at denne var værd at vente på! Th…

ENDELIG… mit græskar- og bananbrød. Jeg lover, at denne var værd at vente på! Dette har været på konstant anmodning i mit hus, og jeg har lavet det three gange på en uge. Det var så godt! . . Ingredienser: ✏️150 g græskar dampet og moset (du kan også bruge færdiglavet dåse) ✏️1 banan, pillet og moset ✏️2 æg ✏️60g (2/three dl) malede rå mandler (eller brug naked mandelmel) ✏️ /four kop) mælk (jeg brugte koitafoods mandel) ✏️180 g ( 1 1/four kop mel)( jeg brugte spelt) ✏️1 1/2 tsk bagepulver ✏️1/four tsk salt ✏️1/2 kop sukker ( I brugt økologisk spisekammer kokossukker) ✏️120 g (1/2 kop) ekstra jomfru olivenolie ✏️½ tsk stødt kanel ✏️40 g (1/four kop) hakkede valnødder. . Metode: 📝Forvarm ovnen til 150C/300F. Smør og beklæd en brødform med bagepapir, træk bagepapir ud over to sider af brødformen, og stil til aspect. 📝I en skål tilsættes mandelpulver, banan og græskar og bland det godt. 📝Tilsæt æg, mælk, sukker og olie og rør sammen. 📝i en separat skål tilsættes mel, bagepulver og salt. Bland godt. Tilsæt derefter kanel. 📝Tilsæt langsomt de tørre ingredienser til våde og bland godt. Tilsæt derefter hakkede valnødder. 📝Hæld blandingen i den forberedte brødform og bag i 60-70 minutter (150°C/300F), eller indtil et spyd, der stikkes i midten af ​​brødet, kommer lease ud. 📝 Lad brødet køle helt af. Server med syltetøj, smør eller honning. Jeg brugte den boghvede-infunderede honning af ascaniauae, og det var guddommeligt. Mere om det i mine historier ❤️

Related Articles

15 Comments

  1. This looks amazing👌🥰

  2. How did I miss this Lina 😍 soo delicious and beautiful 😍😮

Back to top button