Sunde opskrifter

En trøstende skål med vegansk godhed, som jeg havde den anden dag On to the deATs: …

En trøstende skål med vegansk godhed, som jeg havde den anden dag ❤️ On to the DEATs: En seng af babyspinat toppet med varme sprøde kartoffelbåde og ajvar-chili tofu. Det hele overhældt med lidt balsamicoeddike (recreation changer 👌) og sojayoghurt Sprøde kartoffelbåde: 2 mellemstore kartofler skåret i tern overtrukket med 1 tsk olivenolie, oregano, chiliflager, salt og peber. Bagt i ovnen i ca. 30 minutter Ajvarchili-stegt tofu half blok tofu skåret i tern 40 g ajvar Sriracha Hvidløgspulver og paprikapulver Pisk tofu-marinade sammen og dæk tofuen med den. Steg på panden, indtil de begynder at få en stegt overflade. Nogle gange behøver vi kun et kram og noget varm mad. Jeg vil ønske jer al den komfort gutter, al den komfort jeg vil føle mig selv Jeg ønsker også jer ❤️ Skolen nærmer sig, og jeg flytter snart væk til min lejlighed igen og efterlader min familie her. Jeg er lidt ked af det. Jeg prøver også mit bedste for at spise mere og øge min mad. Males selvom jeg gør det for mit helbreds skyld, bliver jeg ved med at føle mig lidt skyldig over at spise mere, finish jeg er sulten efter 😢 Andre der kæmper med dette, og hvordan klarer du det?

Related Articles

Back to top button