Sunde opskrifter

En lækker frokost giver dig virkelig god vibes og energi til dagen! Dette jeg…

En lækker frokost giver dig virkelig god vibes og energi til dagen! Dette er endnu en nærende skål for endnu mere at demonstrere min kærlighed til dem 🥰😂 Denne er en lidt mere middelhavsstil falafel skål, der virkelig ramte plet! DET til dagens skål er: Dampet grønkål, pandestegt aubergine, ovnstegt sød kartoffel (My love 😍), hjemmelavet soltørret tomathummus, syltede løg og selvfølgelig noget veggie falafel! Daglig påmindelse om, at sociale medier kun viser en lille brøkdel af en individuals virkelighed. Jeg får ikke altid mine måltider til at se gode ud, og nogle dage føler jeg endda en smule ubehag, hvis jeg ikke gør det :’Jeg skriver heller ikke alt, hvad jeg spiser, males det tror jeg, du allerede forstår. Males jeg vil gerne markere dette, da jeg ved, at det kan være en ting, som folks, der kæmper med mad, kan bekymre sig om (som en, der selv kommer fra den baggrund) Hav en dejlig resten af ​​torsdagen elsker 😻

Related Articles

11 Comments

  1. ughh good vibes RECEIVED !! and LOVE this reminder !! have a great day love 🤍🤍

  2. So colorful😍 My mouth is watering just by looking at them!

Back to top button