Sunde opskrifter

En kæmpe fordel ved julen er resterne! Kunne lave denne smukke skål til…

En kæmpe fordel ved julen er resterne! Kunne lave denne smukke skål takket være dem 🙈💖 Ligesom jeg er taknemmelig for at have tilbragt julen med min elskede familie, er jeg også taknemmelig for at have brugt den sammen med jer. Jeg har det som om, at jeg ikke var i skole, så jeg kunne genstarte min konto her og tjekke ind hos jer alle. Jeg vil ofc blive her, og selvom mine indlæg ikke er så hyppige, som nogle konti gør dem, er jeg aldrig så taknemmelig for dem af jer, der stadig kigger på mine! Jeg føler mig ærlig talt så varm, når jeg har tid til at scrolle gennem Insta hver eneste dag rn 🥰 At se på indlæggene og kommentarerne fra mine venner her giver mig motivationen til at blive ved med at spise og komme mere i harmoni med min spisning og sind. In any case on the vigtige DEATs: Tofu bagt i kokosnødde aminosyrer, hvidløgspulver, æblecidereddike og noget sriracha. Citronsviteret grønkål Kogt brussel Syltet rødkålssalat Knækbrød med vegansk havreflødeost, dild og tangkaviar Har du nogle favoritter tilbage fra julebordet? 💖🎀

Related Articles

15 Comments

  1. The quality of your pics has noticeably increased its really nice to see the evolution <3

  2. So nice to read this Vivi. And the food looks amazing 😍 💛

Back to top button