Sunde opskrifter

En combo på gentag konstant! Men jeg er forelsket i farveskemaet på denne…

En combo på gentag konstant! Males jeg er forelsket i farveskemaet på denne! Den rød-pink til lilla-blå er min yndlingsdel af farvehjulet ☺️💜❤️ Hvordan har I det?? Jeg har det faktisk godt! Bortset fra det faktum, at jeg er træt, fordi jeg arbejder meget med skolen, har jeg det faktisk rigtig godt 🥰 at komme i festlig stemning samt at jeg skal til julefest i aften! Min ven er vært for en, og alt hvad jeg vil gøre, er ærligt talt at være sammen med nogle venner, spise, chatte og udveksle sjove gaver! DEATS: Kanel-vaniljehavre toppet med en banan, frosne blåbær, gojibær og noget usødet æble-hindbærsoygurt fra alpro 😋💖 Har du noget festligt at se frem til? Det kunne være hvad som helst, endda at tænde et lys! Fortæl mig venligst 🤗

Related Articles

15 Comments

  1. 𝔹𝕖𝕥𝕙𝕒𝕟𝕪 🧸 𝔹𝕖𝕒𝕣 𝔼𝕟𝕥𝕙𝕦𝕤𝕚𝕒𝕤𝕥 | Content Creator says:

    such a beautiful breakfast 😍😍

  2. 𝐉𝐞𝐧𝐧𝐢𝐟𝐞𝐫 ☀️| ᴠɪɴᴛᴀɢᴇ ᴠɪʙᴇꜱ| ᴍᴏᴍʟɪꜰᴇ| ᴍɪɴᴅꜱᴇᴛ says:

    Yummy!

  3. Yes these colors are so gorgeous! What a lovely looking breakfast 🥰

Back to top button