Sunde opskrifter

En af mine yndlingsting ved at blogge er det fantastiske fællesskab og de mennesker, jeg…

En af mine yndlingsting ved at blogge er det fantastiske fællesskab og de mennesker, jeg kommer til at møde og interagere med på denne platform. . . Disse mini appelsinkager er inspireret af en fantastisk foodie-ven, som jeg er så taknemmelig for at have mødt her foodsspirations. . . Naked en word: Jeg har lige skiftet sukkeret ud med honning, brugt olivenolie i stedet for raps og brugt speltmel i stedet for hvidt… Jeg var i starten nervøs for at lave erstatningerne, da opskriften nogle gange ikke virker. Denne blev perfekt! Og det var det, jeg satte mest pris på ved det. Alsidigheden. Jeg er så forelsket i smagene, og denne kage vil helt sikkert være en quick bestanddel i mit hus nu. Gå over til Sherins aspect foodsspirations for den fulde opskrift.

Related Articles

Back to top button