Sunde opskrifter

En af mine nye yndlingsdesserter under ramadanen har været denne valnøddeddelkage. JEG…

En af mine nye yndlingsdesserter underneath ramadanen har været denne valnøddeddelkage. Jeg laver den en gang om ugen. Det er hurtigt blevet en favorit i min husstand. Tremendous fugtig, let og fuld af smag ❤️ . . Ingredienser: ✏️220g/ 1 kop smør eller kokosolie ✏️220g/1 kop mel (jeg brugte organiclarder spelt) ✏️190g/3/Four kop dadler udstenede ✏️3/4- 1 kop valnødder, hakket 3/Four kop vand ✏️half kop sukker (jeg brugte organiclarder kokossukker) **kan tilføje mere sukker, hvis du foretrækker sødere) ✏️1 æg ✏️1 tsk vanilje ✏️1 tsk bagepulver ✏️1 tsk natron ✏️1 tsk stødt kanel ✏️ salt ✏️dadesirup til dryp (jeg brugte bayaraworld). . Metode: 📝forvarm ovnen til 180C/350F. Smør kageform. 📝på et komfur, tilsæt dadler og vand. Varm op i cirka Three minutter, indtil den er blød. Lad køle lidt af. ***TM-brugere: 3min/70C/sp.3 📝til daddelpastaen, tilsæt sukker, æg, olie og vanilje. Bland godt. 📝i en anden skål tilsættes mel, bagepulver, natron, kanel og salt. 📝tilsæt tørre ingredienser til det våde lidt advert gangen. Vend til sidst de hakkede valnødder i. *****TM-brugere: tilsæt de resterende ingredienser til dadelpasta minus daddelsirup og valnødder og bland rigtig godt ved 40s/sp.6. Vend derefter hakkede valnødder i. 📝 Flyt i kageform og bag i 45 minutter -1 time eller indtil tandstikker kommer ren ud. 📝 Lad det køle af, inden du drypper sirup og resterende valnødder over. God fornøjelse!

Related Articles

15 Comments

  1. Could I use almond or coconut flour instead of flour? Looks and sounds yummy 😋

  2. Wow this looks so good and tempting😍

Back to top button