Sunde opskrifter

“Efterårsskålene” fortsætter… Efteråret er æblernes, søde kartoflers sæson…

“Efterårsskålene” fortsætter… ❤️ Efteråret er sæsonen for æbler, søde kartofler og solide gryderetter. Og dermed blev denne skål født! Måske ikke min smukkeste, males bestemt lækre 😋💖 Jeg havde en relaxation bønnegryderet fra min måltidsforberedelse i denne uge, som var en tomatbaseret bønnegryderet og kikærtepasta (til noget ekstra protein 💪). Jeg plejer ikke at spise sød kartoffel til min gryderet, males det var faktisk godt, så længe de ikke rørte hinanden for meget 😂🙈 Tbh på det seneste har jeg været for fokuseret på skolen og noget virkelighedsdrama i min vennegruppe, der Jeg glemmer mine sundheds- eller madproblemer. Det er noget, jeg altid har ønsket at opleve som en med en spiseforstyrrelse. Males nu hvor det endelig skete, og jeg ikke har tid til at “bekymre mig” for meget om min mad, har jeg det faktisk ret dårligt. Som om jeg ikke kan lide at give slip på det kontrollerede liv, jeg altid hadede. Dette lyder negativt, så undskyld min rant, jeg var nødt til at lade disse tanker ud. Jeg vil have, at min tankegang ændrer sig, og jeg tror, ​​det er lidelsen, der forsøger at få fats i mig, og det lader jeg IKKE ske 😤❤️ Vi kan kæmpe sammen fyre 💖 dEATs Perfekt ristet japansk sød kartoffel, æbler overhældt med balsamicoglasur, kogt broccoli og en varmende tomatbaseret bønnegryderet toppet med nooch! Tak til jer alle for at være her for mig, jeg føler, at jeg virkelig har brug for det lige nu. I er alle så værdsat, og jeres kommentarer og interaktioner fortsætter med at gøre min dag bedre 🥺💖 Jeg vil gerne have, at min facet skal være et sted for støtte, kærlighed og sundhed, så fortæl mig gerne, hvis du finder ud af, at det er noget, jeg skal holde quick i. Mig selv

Related Articles

15 Comments

  1. You should be so proud of how far you’ve come on your food journey, it takes real inner strength to fight our personal issues – and overcome them as best we can! Keep strong, stay focused and positive – and know that you’re continuing to improve, one step at a time! Sending you every good wish my dear! 🤗🤗🤗

  2. 𝐓𝐢𝐧𝐠 𝐗𝐮🌿 𝙋𝙡𝙖𝙣𝙩-𝙗𝙖𝙨𝙚𝙙 𝙍𝙚𝙘𝙞𝙥𝙚𝙨 says:

    Such a nourishing bowl😍

  3. Great looking bowl. Love your posts.
    And Rant away. Get those feelings out. Sending good vibes and positive energy your way.

Back to top button